30 November 2011

stalker oh stalker

assalamualaikum,
td malam ada sorang girl ni add aku, and aku approve and dia start chatting dgn aku, dia start ayat with "awak nak berkenalan bleh?". i said boleh apa salahnya. then aku tanya background dia sikit2. dia ckp dia dok UM, in kos farmasi, so without delaying much time aku terus contact member aku from course pharmachy UM and ask if the girl exist there.sbb aku dah rasa fishy about "her". member aku ckp takde pun muka tu.
tp at first mmg aku fishy pun, pic awek cun oo, dah laa siket je ade.fren pon tak ramai. n yg paling menimbulkan kefishian aku is when she ask this:



see? nampak2x?? so aku pun sound dia, (selepas menyepi seketika)adalah ayat berhemah aku guna.
and aku cakap kalau ko laki ko memang tak guna, kalo ko pompuan pon sama. then terus aku block dia.haha
aku bukan ape, aku buat camni agar die sedar. tak buat dah kat org lain.  tak curi pic org lain tuk dijadikan DP sesuka hati. tp taktahu pasni dia insaf ke x. nasib baik aku ni terer bab2 menujum ni.haha.melalui soalan tu je aku dah bole agak what kind of people he/she is.

actually kan aku serius cakap dah muak dgn fb, rasa nak termuntah bila on9.(rasa je,tak muntah betol pon =,=) tambah2 bila baca status yg agak meloyakan. yg gugurl mcm famewhore, nak publisiti murahan. pic yg gedik2. ops! tp aku takleh deactivate sbb most of my classmate kalau info apa2 diorang post kat situ. in twitter mmg takla kan.mane ade group2 semua tu. actually maybe facebook boleh jadi best balik kalau syarikat fb ni thinking of something else or change features kpd more attractive. and its more cool kalau tukar balik ke features fb yg mula2 dulu. maybe takla borink sgt mengadap feature yg agak hudos bg aku ni. aku dah 2 tahun pakai fb, mana tak boring. ala baru 2 tahun. haha.

so apa aku nak ckp sini, kalau dah terok sgt tu, takpayah laa nak menyamar at least. selalunya laki laa yg buat camni. tp kalau betul pompuan, its obviuos she's Les.haha
k laa nk tido.daaaaaaaaaaaa

13 comments:

Cik Mira Hassan said...

kila!! bdk ni pun add mira. mmg fishy gila. tp tak chat lama pun ngn dia sbb ayt eww eww dia tu. bjet comel apa. geli betul..:s

SyasyaHaha said...

mirah, jgn layan dia. kalau bleh remove trus. and i think "she" is a guy laa.. takkan pompuan leh msg camnih kot. kila dah tanya member kat UM mana wujud pun muka budak ni. its fake laa mirah:D

Cik Mira Hassan said...

luckily tak layan sbb tak berminat nak smbg dgn ayat gedik dia tu.. eww..ada jgk org gini kan.

SyasyaHaha said...

hehe guddd...tp saja ja kan wt nambahkan block list kita ja.kah3!;)

Cik Mira Hassan said...

ni first time block org. selama ni takat remove ja..hehe.

SyasyaHaha said...

perghhh kira sopan laa mirah ni...ekekeke

Cik Mira Hassan said...

eh, tu kira sopan ka? sbnrnya tak reti dulu. pastu mcm taktau nak block sapa..hehe. kila selalu block org ka?

SyasyaHaha said...

erm selaloonya block ex2 laa...wakakakaka

Cik Mira Hassan said...

eh, knpa nak block? biaq la bru depa bleh tgk yg kita ni bleh survive tnpa depa pun..hehe.

SyasyaHaha said...

masalahnya xdak replacement pon pas tuh. nak tnjuk apa?kah3..huhuks

Cik Mira Hassan said...

oh, ingatkan dah ada ganti..hehe.takpa2, tak lama lg lah tu..:)

Syasya said...

haha ada minat kat owg laen pon owg laen xlyan.weeeeeeee:)

Cik Mira Hassan said...

dah org lain tu tak perasan lg. sabaq na..:)