30 November 2011

stalker oh stalker

assalamualaikum,
td malam ada sorang girl ni add aku, and aku approve and dia start chatting dgn aku, dia start ayat with "awak nak berkenalan bleh?". i said boleh apa salahnya. then aku tanya background dia sikit2. dia ckp dia dok UM, in kos farmasi, so without delaying much time aku terus contact member aku from course pharmachy UM and ask if the girl exist there.sbb aku dah rasa fishy about "her". member aku ckp takde pun muka tu.
tp at first mmg aku fishy pun, pic awek cun oo, dah laa siket je ade.fren pon tak ramai. n yg paling menimbulkan kefishian aku is when she ask this:



see? nampak2x?? so aku pun sound dia, (selepas menyepi seketika)adalah ayat berhemah aku guna.
and aku cakap kalau ko laki ko memang tak guna, kalo ko pompuan pon sama. then terus aku block dia.haha
aku bukan ape, aku buat camni agar die sedar. tak buat dah kat org lain.  tak curi pic org lain tuk dijadikan DP sesuka hati. tp taktahu pasni dia insaf ke x. nasib baik aku ni terer bab2 menujum ni.haha.melalui soalan tu je aku dah bole agak what kind of people he/she is.

actually kan aku serius cakap dah muak dgn fb, rasa nak termuntah bila on9.(rasa je,tak muntah betol pon =,=) tambah2 bila baca status yg agak meloyakan. yg gugurl mcm famewhore, nak publisiti murahan. pic yg gedik2. ops! tp aku takleh deactivate sbb most of my classmate kalau info apa2 diorang post kat situ. in twitter mmg takla kan.mane ade group2 semua tu. actually maybe facebook boleh jadi best balik kalau syarikat fb ni thinking of something else or change features kpd more attractive. and its more cool kalau tukar balik ke features fb yg mula2 dulu. maybe takla borink sgt mengadap feature yg agak hudos bg aku ni. aku dah 2 tahun pakai fb, mana tak boring. ala baru 2 tahun. haha.

so apa aku nak ckp sini, kalau dah terok sgt tu, takpayah laa nak menyamar at least. selalunya laki laa yg buat camni. tp kalau betul pompuan, its obviuos she's Les.haha
k laa nk tido.daaaaaaaaaaaa

4 November 2011

Our Stages of Sleeping...




klik image utk tumbesaran


where do im at? semua la kot. HAHA

lirik yg ada kaitan dgn hidupku

Manusia Bodoh

Artist: ADA Band
Dahulu terasa indah
Tak ingin lupakan
Bermesraan selalu jadi Satu kenangan manis


Tiada yang salah
Hanya aku manusia bodoh
Yang biarkan semua ini permainkanku
Berulang ulang kali


Mencoba bertahan sekuat hati
Layaknya karang yang dihempas sang ombak
Jalani hidup dalam buai belaka
Serahkan cinta tulus di dalam takdir


Tapi sampai kapankah kuharus
Menanggungnya kutukan cinta ini
Bersemayam dalam kalbu


Tak ayal tingkah lakumu
Buatku putus asa
Kadang akal sehat ini
Belum cukup membendungnya


Hanya kepedihan
Yang selalu datang menertawakanku
Engkau belahan jiwa
Tega menari indah di atas tangisanku


Semua kisah pasti ada akhir
Yang harus dilalui
Begitu juga akhir kisah ini
Yakinku indah

3 November 2011

down

Whatever I've done to cheer up myself, its still same. I lost my sweetness life. I hope I could get back before I lost everything. I am totally down. Baby are you down down down down down. HMMMMMMMMMMMMMM

Bye.

2 November 2011